e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
Hizmetler » Teknik Destek Hizmetleri » Bakım Anlaşmaları

Periyodik Bakım Antlaşması

Yatırım değerinizin korunması, cihazlarınızın standartlara uygun, doğru ve güvenilir çalışması için Detar Elektronik San. Tic. Ltd. Şti Teknik Servisi tarafından periyodik servis ve bakım hizmeti verilmektedir. Bu hizmetimiz garanti süresi dolan cihazlar yanında, çeşitli sebeplerle ihtiyaç hissedebileceğiniz teknik servis imkanlarını da içermektedir. Bu hizmet "Servis / Bakım / Doğrulama" hizmetlerinden birini veya bir kaçını ihtiva edebilir. Bilindiği üzere kalibrasyon servisi anlık bir tespit ve ayar olup, bunun sürekliliğinin sağlanması için periyodik bakım ve doğrulama hizmetlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu hizmetler için başvuru esnasında cihaz modeli ile seri numarasını bildirmeyi unutmayınız. Ayrıca görüşlerinize sunulmuştur. Bu şartlar dışındaki istekleriniz için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

 

Yıllık Servis ve Bakım Anlaşması Şartlar

1. Aksine bir anlaşma olmadığı takdirde, servisi yapacak teknisyenimiz sizi yerinizde yılda 3 kere ziyaret edecektir. Bunun dışında cihaz arızası halinde servis anlaşması aranır. Ayrıca servis şartları sunulur. Servis programına alınabilmek için cihaz listesi, servis zamanı ve ücret konusunda mutabakata varılması gereklidir.
2. Kullanım hatası, standart dışı malzeme veya yanlış kullanım vb. sebeplerden arızalanan cihazların sadece arıza tespiti için ücret alınmaz.
3. Servis teknisyenimizin her ziyaretinde, normal kullanmadan dolayı aşınan ve eskiyen parçaları dikkatlice elden geçirip bakım yapacaktır. Cihazların standartların kabul ettiği randımanda çalışması için gerekli parçaların değişmesi gerekiyorsa size bunlar bildirilecektir. Bu parçalar ile ilgili anlaşma sağlandıktan sonra size faturalandırılacaktır.
4. Servis teknisyenimizin seyahat ve diğer masrafları size ait değildir.
5. Sizinle mutabakata varılan teklifimiz üzere hazırlanan kontrattaki bedelin beklenmeyen maliyet artışları karşısında artması halinde bu konu ile ilgili olarak şartlar sizinle tekrar gözden geçirilip görüşülecektir.
6. Servis teknisyenimizin normal bakımından sonra eğer cihazın yerinizde tamir edilemeyeceği ve/veya yurt dışında üretici firmada tamirinin yapılacağı tespit edilirse bu konu ile ilgili masraflar (nakliye, sigorta, vb.) tarafınızdan karşılanacaktır.
7. Eğer servis teknisyenimiz cihazların standartların kabul ettiği randımanda çalışması için gerekli parçaları değişmesini tavsiye ettiğinde ve bu değişim kabul edilmezse veya yeni parçaların monte edilmesi konusunda anlaşma olmazsa cihazların standart çalışması konusunda hiçbir sorumluluk bize ait değildir.
8. Bu anlaşma tamamen Müşteri ve Detar Elektronik San. Tic. Ltd. Şti aramızda yapılmıştır. Bu anlaşmada gerçekleştirilecek herhangi bir değişiklikte bu anlaşma şartları geçerli olacaktır.
9. Geçerli sebeplerden yerine getirilemeyen hizmetler için uygun olan en kısa sürede bir servis programı düzenlenir.
10. Kullanılan ürünün, Paket Yazılım programlardan (Muhasebe..vb) Detar Elektronik San. Tic. Ltd. Şti Sorumlu değildir.
11. Anlaşma onay tarihinden itibaren 1 yıl için geçerlidir.

 

Kredi Kartına Taksit
Hizmetler
ÖZEL NOTLAR
Master Card

Visa Card


eXTReMe Tracker