e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
Domain/Hosting

Domain Name(Alan Adı), çok basit bir anlatımla şirketadiniz.com ya da isminiz.com gibi bir internet adresine sahip olmaktır. Bu alan adı sizin bundan sonra internet üzerindeki adresiniz, size erişilme noktası olacaktır.

Alan adınızı seçtikten sonra DETARNET sizin için www.firmaniz.com ya da www.isminiz.com şeklinde web sayfanızı ve isminiz@firmaniz.com ve isminiz@isminiz.com şeklinde e-mail adreslerini sizin istekleriniz doğrultusunda yaratacaktır. Bildiğiniz gibi .com .net .org alan adları ilk gelen alır prensibinde satın alındığından, sizin almak istediğiniz alan da daha önceden alınmış olabilir. DETARNET, çok geç olmadan şirket isminizi, kendi adınızı, soyadınızı ya da adinizsoyadiniz.com adresini acil olarak kaydetmenizi öneriyor.

Bu adresi ya da alan adını kişisel kullanımınıza ait kılmak için satın almanız gerekmektedir. Bu işlemi .com, .net ve .org alan adları için çok düşük fiyatlarla, yada eğer şirketiniz Türk kanunlarına göre Ticaret Sicil'de yer alıyorsa .com.tr olarak Türkiye'den ODTÜ üzerinden yapmaktayız. Siz sadece üye olduktan sonra kontrol panel'inize girerek almak istediğiniz alan adını gireceksiniz. Biz sizin için bu alan adının kullanımda olup olmadığını araştırıyor, şayet kullanımdaysa size başka öneriler sunuyor, siz onayladıktan ve ücretini ödedikten hemen sonra satın alma işlemini adınıza gerçekleştiriyoruz.

Alan adınıza karar verirken dikkat etmeniz gereken birkaç konu var. Bunlardan ilki Türkçe'ye özel karakterler bulunmaması. Bunlar, küçük ı büyük İ, Ş, Ğ, Ü ve Ö harfleridir. Örnek olarak eğer isminiz Ağlayan Güneş ise başvuracağınız alan ismi aglayangunes.com olabilir.

Alan adı siparişiniz ile birlikte web hosting almanız gerekmektedir. Web hosting ve alan adı başlı başına çalışamaz. Bunun yanında web hosting alarak, başka bir şekilde kendi adınıza kayıtlı alan adınızı detar.net'e yönlendirebilirsiniz.

Ayrıca alan adınızı aldıktan sonra alan adınıza alt alan adları tanımlayabilirsiniz. Örneğin firmam.com adlı alan adını aldınız. Bundan sonra shop.firmam.com, bayi.firmam.com şeklinde alan adları talep edebilir ve onlara DETARNET'ten web hosting alarak başka başka siteler açabilirsiniz.

Peki Web Hosting Nedir?

Şirketimize ya da şahsımıza ait bir alan adı ya da diğer bir deyimle bize ait internet adresimizi satın aldık ve sonra Web sitemizi hazırladık. Peki bu Web sitesini 24 saat internette nasıl yayınlayacağız?

Kendi kişisel bilgisayarınız 24 saat internet bağlı olmadığından, bağlı olsa bile internete bağlantı hızı yeterli olmayacağından buradan yayınlayamazsınız. İşte sizin sitenizi, internet üzerinde sizin için yayınlama hizmetine Web Hosting ya da Web Barındırma Hizmeti denir. Bunu yapan şirketler Web sitenize bir nevi ev sahipliği yapmaktadırlar.

Bu hizmetin niteliği çok önemlidir. Hazırladığınız Web sitesi bilgisayar formatında dökümanlardan oluşmuştur. Bu dökümanların bulunacağı web sitenize barınma hizmeti verecek olan Sunucu bilgisayarın (Server) dünyanın her yerinden hemen ulaşılabilen, 24 saat internete bağlı, erişimi hızlı ve barındırma ücreti de hesaplı olmalıdır.

DETARNET olarak biz size bu hizmeti bulabileceğiniz en uygun fiyata ve en yüksek kaliteyle sunuyoruz. Yüksek performanslı sunucular üzerinde bugüne kadar karşılaşmadığınız fiyatlarla hizmet alacaksınız. Fiyat karşılaştırmaları yaparken alacağınız hizmetleri tek tek tartarak karar vermelisiniz. Size sunduğumuz paketler komple çözüm içermektedir ve başka bir eksiğiniz kalmamamaktadır.

Özellikle server teknik altyapısı ve bu konudaki bilgi birikimi DetarNet’e bir çok avantaj sunmaktadır. 
24 saat kesintisiz hizmet, veritabanı desteği, program desteği, herhangi bir sorunla karşılaştığınızda anında çözüm gibi hizmetlerimizle web siteniz sorunsuz yayımlanacaktır.
Referanslarımız incelendiğinde de görülecektir ki, sitelerimizin bir kısmı özellikle yurt dışında takip edilen ve ziyaretçisini yurt dışından da alan sitelerdir. Alışveriş ve Toplist siteleri gibi sitelerimizin trafiği yoğun olmaktadır.
Web Serverlarımız ve alt yapısı  tüm bu yurt dışı  ve yurt içi trafiğini kaldırabilecek kapasitededir.

 

 Data Center ve Web Server'larımızın Özellikleri:

SABANCI TELEKOM omurgası üzerinden 155 Mbps'e kadar çıkabilen TTNET çıkışı

34 Mbps hızında uydu çıkışı (yüksek hız)

Toplam 110 Mbps kapasitesinde Türkiye'nin önde gelen IIS ve içerik sağlayıcıları ile özel bağlantı hattı.(peereing)

2400 Mhz İşlemcili, 1024 MB RAM’li, 80 GB hardisk kapasiteli özel server computerlar aynı anda binlerce ziyaretçiyi   kaldırabilecek bant genişliği (bandwith)

Türkiye, Amerika ve Avrupa ülkelerinden hızlı bağlanabilme olanağı

Server üzerinde database, SQL, ASP desteği.

 

 


 

Kredi Kartına Taksit
Domain/Hosting
ÖZEL NOTLAR
Eğer hala bir domain isminiz yoksa mutlaka bizimle irtibat kurunuz
Bir başkası almadan firma isminizi tescil ediniz.
Domain isminiz + Hosting + Mail + ftp
Hepsi sadece
51 YTL
(KDV Dahil)

İrtibat kurmak için tıklayınız.


Web sitenizin hostinginden memnun musunuz?
Eğer web sayfanız yavaş açılıyor, zaman zaman hiç açılmıyorsa, sanal şubenize insanlar ulaşamıyor demektir.
Bizimle görüşerek bu sorununuzu acil olarak çözebilirsiniz.


Kendinize ait bir server kurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Size uygun server konfigurasyonu ve maliyeti belirlemek üzere görüşelim.

eXTReMe Tracker