e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
Hakkımızda

Tarihçe:

Detar Elektronik 1993 yılında elektronik cihaz ve malzeme pazarlama amacıyla kurulmuştur. Yıllarca Anadolu'nun dört bir yanına pazarlama yaptıktan sonra internetin hayatımıza girmesi ile sanal ortamdaki faaliyetlere de ağırlık vererek faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir. 1998 yılında kendi web sayfasını yaparak web dizayn faaliyetlerine başlayan DETAR.NET , Detar Elektronik Ltd'in bir departmanıdır.

E-Ticaret'in dünyada ciddi bir yer işgal etmesi ve bunun ülkemizde de bir ihtiyaç olacağını düşünen Detar Ltd. 1998 sonunda Türkiye'de ilk defa yapılan bir sanal açılış kokteyli ile İnternetteki sanal mağazası "Detar SHOPSTORE"u açmıştır. Bununla da kalmayıp elektronik ticarete katılmak isteyen firmaların da mağaza açabilmeleri için bir "Sanal Alışveriş Merkezi" hazırlamıştır.

Şu anda DETAR.NET ağırlıklı olarak web dizayn ve internet hizmetleri faaliyetlerinde bulunmaktadır. Domain Kaydı ve Hosting işlemlerini kendi serverları üzerinden yapmaktadır.

Bugün DETAR.NET ile çalışan 100 lerce firma. güvenilir profesyonel bir şirketle çalışmanın mutluluğunu yaşamaktadırlar.

Saygılarımızla,

 

Vizyonumuz:

Müşterilerimizi dostumuz olarak hissederek, onların memnuniyetini sağlamak şartı ile uzun vadede birlikte geleceğe yol almak...

Gelecekte teknoloji hangi noktaya varırsa varsın, o platformda hakkettiğimiz yeri elde ederek varlığımızı devam ettirmek..

Hiç bir zaman amatör ruhla profesyonel hizmet verme anlayışımızı kaybetmemek..

 

Kredi Kartına Taksit
Hakkımızda
ÖZEL NOTLAR
Master Card

Visa Card


eXTReMe Tracker