e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
Ürünler

Internette bir web sitesine sahip olmak?

 

Aslında bu soru aklımıza birkaç sorudan oluşan bir diziyi getiriyor:

Bu sorulardan bazıları Neden? Faydası Ne? Nasıl? Maliyeti Ne? Kiminle? gibi sorulardır.

Bu soruları kısaca açıklayacak olursak şunları söyleyebiliriz:

 

Neden?

Çünkü artık teknoloji bizi bunun için zorluyor, nasıl ki herkesin bir telefon numarası var ve bu bir zorunluluk, web adresimiz de bizim telefon numaramız, kartvizitimiz gibi bir ihtiyaç bir zorunluluktur. Çünkü müşteri potansiyelimizin de bir kısmı artık zamanla bizden bunu talep ediyor.

 

Faydası Ne?

Faydası öncelikle bir imaj, sonra bir eksikliği, bir zorunluluğu yerine getirmek. Yeni bir pazarda işyeri açmak, yeni hedef müşterilere ulaşmak, mevcut müşterilere hızlı hizmet sunmak ve kendimizi en ekonomik şekilde tanıtabilmek.

 

Nasıl?

Evet nasıl? Bir web sitesini oluşturan 3 temel yapı bulunmaktadır. Bu 3 temel yapı domain isminiz ( ornek: www.firmaisminiz.com ) , web sitenizin tasarımı ve bunun yayınlanacağı alan ( Hosting). Bu 3'lüyü bir araya getirdiğinizde sizin de artık bir web siteniz var demektir.

 

Maliyeti Ne?

Bu 3'lünün maliyeti istenen özelliklere göre 100$ civarından başlayarak binlerce dolara kadar çıkabilir. Zevkinize ve ihtiyacınıza kalmış.

 

Peki Kiminle?

İşte bu soru en can alıcı noktalardan birisidir. Bu işi ciddi olarak yapmakta olan, bir çok kişi ile bu işi yaptığını referansları ile gösterebilen, bugün olduğu gibi yarın da yanınızda olabileceğine inandığınız firmalarla yapmalısınız. Web sitenizin geleceği, güvenliği ve çabuk tanınması bu soruya vereceğiniz cevaba bağlıdır. Web sitenizi hazırladıktan sonra tanıtılması konusunda da bu firmanın size yol göstermesi gerekmektedir.

 

Bu sorulara vereceğiniz cevaplar sonucunda ortaya bir çok alternatif çıkacaktır.
Bu bölümde sizlere "Ekonomik Web Paketleri"nden de bahsetmek istiyoruz. Yukarıdaki bütün soruların uygun cevaplarını bir arada bulabileceğiniz bu paketler kişisel siteler, firma siteleri ve e-ticaret yapmak isteyenler için çok ekonomik ve birkaç saatte kendinizin hazırlayabileceği yapıdadır. Bu paketleri kullananları ilgili web sitelerine girerek görebilirsiniz.

 

Kredi Kartına Taksit
Ürünler
ÖZEL NOTLAR
Master Card

Visa Card


eXTReMe Tracker