e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
E-Ticaret

E-ticaret her türlü malın ve hizmetin bilgisayar teknolojisi, elektronik iletişim kanalları ve ilgili teknolojiler (akıllı kart-smart card-, elektronik fon transferi -EFT-, POS terminalleri, faks gibi) kullanarak satılması ve satın alınmasını kapsayan bir kavramdır.

E-Ticaret sanal dünyada yeni bir şube açmak demektir. Buradaki en önemli  farklar bu şubenin maaliyetinin gerçek bir şubeye göre daha ekonomik olması ve daha fazla kişiye çok daha hızlı bir şekilde ulaşılmasına elverişli olmasıdır.

 

Neden DetarNet?

Çünkü, DetarNet Türkiye'de E-ticaret e ilk başlayan firmalardandır. Bugüne kadar tecrübesine tecrübe kadar bu sektördeki en gelişmiş e-ticaret platformlarını hazırlamıştır. Sol taraftaki önemli konuları ve e-ticaret referanslarımızı incelendiğinizde "Neden DetarNet" sorusuna cevap bulabileceğinize inanmaktayız.

 

Sizin sanal dünyadaki şubenizi açmamız için bize fırsat verin, size öneriler sunalım, ücretsiz danışmanlık yapalım. Öneriler konusunda son kararı vermek size kalmış.

Tanışmak için lütfen arayınız:

0216 - 464 40 64 - 65

 

E-ticaret hakkında sizinle detaylı görüşmek için buraya tıklayarak formu doldurunuz. Sizinle hemen irtibat kurulacaktır.

 

 

Kredi Kartına Taksit
E-Ticaret
ÖZEL NOTLAR
Bizimle e-ticarete adım atanları tanımak ister misiniz?
E-Ticaret referanslarımızı görmek için tıklayınız.


Beş yıldır Türkiye'nin ilk alışveriş sitelerini kuran DetarNet , yepyeni bir ürün ile bu alandaki başarılarına bir yenisini ekliyor.
Türkiye'nin ilk ve tek çok dilli alışveriş paketi Sanalcadde ile ister yurt içine ister yurt dışına ürünlerinizi kolaylıkla pazarlayabilirsiniz.
Hem de çok ekonomik fiyatlara...

eXTReMe Tracker